MSM GROUP na dresoch letných majstrovstiev sveta
Späť

MSM GROUP na dresoch letných majstrovstiev sveta

V auguste sa odohrajú majstrovstvá sveta v letnom biatlone a my už vieme, ako bude vyzerať naša slovenská reprezentácia. Ako hlavný partner slovenského biatlonu vám môžeme ich dresy a oblečenie exkluzívne ukázať už teraz.

V auguste sa odohrajú majstrovstvá sveta v letnom biatlone a my už vieme, ako bude vyzerať naša slovenská reprezentácia. Ako hlavný partner slovenského biatlonu vám môžeme ich dresy a oblečenie exkluzívne ukázať už teraz.

Majstrovstvá sa konajú v Estónsku a naši reprezentanti podstupujú poctivú prípravu. Popri tom sa pre nich pripravuje aj oblečenie a dresy, na ktorých sa vyníma logo hlavného partnera MSM GROUP. Dokopy 16 pretekárov a členovia reprezentácie sa budú počas celých majstrovstiev obliekať do nových tričiek, mikín a šortiek.

Umiestnenie nášho loga nie je náhodné, ale inšpirované najsilnejšími reprezentáciami z Nemecka, Talianska či Švédska. Je najviditeľnejšie pri fotení z tých najpoužívanejších uhlov a záberov kamier. Zároveň sme najlepšie viditeľným partnerom na mimo-súťažnom oblečení, ktoré naši reprezentanti a sprievodný tím používa na účely rozhovorov. Logo MSM GROUP sa dokonca dostane aj na pušky reprezentantov a to je už niečo.

Naša spolupráca však nestojí na viditeľnosti loga. Je postavená na výraznej podpore mladých športových talentov, pretože (akokoľvek obohrato to bude znieť), oni sú naša budúcnosť a na tej záleží. Veľmi im držíme palce a veríme, že aj s našou podporou dosiahnu čo najlepšie výsledky.